צוללת צ'יזבורגר עם פרצוף פתוח יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 597 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם צ'דר חד, פירורי לחם, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. מתכונים דומים: כריך נקניק וביצה עם פנים פתוחות, כריך ביצה עם פרצוף פתוח, ו פאטי עם הפנים הפתוחות נמסה..
הוראות
1
מחממים תנור ל 450 מעלות F. חותכים ciabatta בחצי לאורכו ואופקית כדי ליצור 4 רבעים. חותכים כל רבעון במחצית לרוחב ליצור 8 חתיכות שוות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהname
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים שום בשמן על חום בינוני 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
דַק-
3
מורחים שום ושמן על כל חתיכת לחם; לעטוף בנייר כסף ואופים 10 דקות. לפתוח ולאפות 5 דקות יותר. מחממים את המטגן לחום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
בינתיים, להמס חמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים בצל, צובטים מלח, סוכר קמצוץ גדול ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד קרמל, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מערבבים יחד בשר בקר, בצל מקורמל, קטשופ, ווסטרשייר, פירורי לחם, 1 כפית מלח, פלפל שחור וביצה עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמל
שעועית ירוקה כבושה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
חבילת בשר חזיר פרוס דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מורחים תערובת בשר לפרוסות לחם. צלייה עד מבושל לחלוטין דרך, בשר הגיע לטמפרטורה פנימית של 165 מעלות F, 25 עד 30 דקות. בדקות האחרונות, למעלה עם גבינה ולתת להמיס.