צזיקי קל עם פטה
המתכון קל Tzatziki עם פטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 290 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. אם יש לך מלפפון חממה, יוגורט יווני, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: שיפודי שרימפס עם צזיקי, תרד ופטה, המבורגרים פלאפל עם רוטב פטה צזיקי, ו המבורגרים כבש עם ממרח פטה צזיקי.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את היוגורט בקערה בינונית. מגררים את המלפפון על פומפיה תיבת בצד הצורם הגדול ביותר וללחוץ אותו עם הידיים כדי להסיר ביותר (אבל לא כל) של הנוזל.
מוסיפים את המלפפון המגורד ליוגורט.
מוסיפים את השמנת החמוצה, מיץ לימון, חומץ, שמיר, שום, 2 כפיות מלח, ו 1/2 כפית פלפל ולשלב. טעם לתבלינים.
כדי לשרת, במיומנות לארגן צלחות סלט עם פרוסות של פטה, לטפטף אותם בשמן זית, ומפזרים עלי טימין.
מוסיפים את הזיתים, משולשי הפיתות ואת הצזיקי ומגישים קרים או בטמפרטורת החדר.
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
פורסים את פיתות למשולשים 8 ומניחים אותם על מחבת סדין.
מניחים את מחבת הסדין בתנור וטוסט את הלחם במשך 10 דקות.