ציד עוף עם ירקות ים תיכוניים
המתכון ציד עוף עם ירקות ים תיכוניים יכול להתבצע בערך 30 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 32 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 222 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית דיאטה. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח שום, פלפל גרוס, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 73%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון חזה עוף ים תיכוני עם ירקות ספירליים, ציד סלט פסטה יווני, ו ירקות ים תיכוניים.
הוראות
מחממים שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מפזרים עוף מכל צד עם מלח שום ופלפל.
מניחים במחבת; מבשלים 6 דקות להשחמה, הופכים פעם אחת.
מוציאים מהמחבת; שמור על חום.
מניחים קישואים ובצל במחבת. מבשלים 5 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים פנימה עגבניות לא מיובשות.
מחזירים עוף למחבת. מכסים; מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים 10 עד 12 דקות או עד שהעוף כבר לא ורוד במרכזים (165 מעלות פרנהייט).
מגישים תערובת ירקות מעל עוף.