צינורות טריים עם חזיר בר ראגו: Fusi con Cinghiale עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 2537 קלוריות, 190 גרם חלבון ו 135 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-57 דקות. גשו לסופר וקנו כנפי עוף, ביצים, גרגירי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה טוב. נסו Cinghiale ב agrodolce (חזיר בר חמוץ מתוק), חזיר בר בסגנון של הצד המזרחי: Cinghiale di Calitri, ו גרגנלי עם חזיר בר ראגו (מתכונים דומים).
הוראות
1
על משטח עבודה נקי, תל 3 1/2 כוסות קמח, הזמנה 1/2 כוס. יוצרים באר במרכז התל ומניחים את הביצים, המלח ושמן הזית במרכז הבאר. מקציפים את החומרים הרטובים במזלג וטפטוף איטי במים החמים. התחל לשלב את הקמח למרכז הבאר, קצת בכל פעם, עד שהכל משולב.
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
18
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
19
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 6 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.