צינורות טריים עם חזיר בר ראגו: Fusi con Cinghiale עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 2537 קלוריות, 190 גרם חלבון ו 135 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-57 דקות. גשו לסופר וקנו כנפי עוף, ביצים, גרגירי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה טוב. נסו Cinghiale ב agrodolce (חזיר בר חמוץ מתוק), חזיר בר בסגנון של הצד המזרחי: Cinghiale di Calitri, ו גרגנלי עם חזיר בר ראגו (מתכונים דומים).
הוראות
1
על משטח עבודה נקי, תל 3 1/2 כוסות קמח, הזמנה 1/2 כוס. יוצרים באר במרכז התל ומניחים את הביצים, המלח ושמן הזית במרכז הבאר. מקציפים את החומרים הרטובים במזלג וטפטוף איטי במים החמים. התחל לשלב את הקמח למרכז הבאר, קצת בכל פעם, עד שהכל משולב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
עם ידיים נקיות, מקומטות, ללוש את הבצק במשך 20 דקות ביד, או להשתמש בהתקשרות הוו בצק במיקסר. הבצק צריך להיות חלק ו satiny.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
תן לנוח 2 שעות, מכוסה ומקורר, לפני מתגלגל החוצה.
4
חותכים את הבצק לשלישים או לרבעים, ומתגלגלים להגדרה השנייה הדק ביותר על מכונת גלגול פסטה.
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
19
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 6 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
21
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.