ציפורן ותבלינים אדומים
לך לחנות ותביא סירופ מייפל, מלח ופלפל, רובי פורט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, סטייקים צלויים עם רוטב בצל ותבלינים, ו תבלין בצל.
הוראות
בסיר בינוני, לבשל את הבצל בשמן זית על חום מתון, ערבוב, עד שהתרכך, על 4 דקות.
מוסיפים את ציפורן, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד הבצל הוא caramelized עמוק על הקרקעית, על 12 דקות.
מוסיף את הנמל ומבשל, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיף את סירופ מייפל ולהסיר מהחום.
הסר וזרוק את ציפורן. מתבלים את התבלין במלח ופלפל ומניחים להתקרר.
הפוך קדימה: את התענוגות ניתן בקירור עד 1 שבוע.