ציפי מקרוני וגבינה
מקרוני וגבינה ציפי עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלכם. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 27 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 537 קלוריות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם פתיתי פלפל, גבינת מוצרלה חלקית, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 42%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מטבל גבינה ציפי, ציפי ביף אנד צ'יז הוגי, ו כריך גבינה ובייקון בגריל ציפי.
הוראות
מבשלים מקרוני לפי הוראות החבילה; ניקוז.
מוסיפים את גבינות הקוטג', המוצרלה והצ ' דר; מניחים בצד.
בסיר גדול שלבו עמילן תירס וחלב לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את פתיתי הבצל, הפלפל הירוק, החרדל, המלח והפלפל. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
יוצקים מעל תערובת מקרוני; מערבבים בעדינות לציפוי.
מעבירים ל -2 קו-טי משומן. תבנית אפייה.
שלב קורנפלקס וחמאה; מפזרים מעל.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 כוס למשך 25-30 דקות או עד מבעבע והחלק העליון חום זהוב.
יין מומלץ: Lambrusco, ריזלינג, Chenin Blanc
למברוסקו, ריזלינג ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי למקרוני וגבינה. עם מק וגבינה עשירים וגבינים תרצו לנקות את החיך במשהו פריך וחומצי. אנו ממליצים על שנין בלאן, ריזלינג או למברוסקו יבש אם יש לך מצב רוח לאדום. אתה יכול לנסות ונטוריני בלדיני מונטלוקו למברוסקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![ונטוריני בולדני מונטלוקו לאמברוסקו]()
ונטוריני בולדני מונטלוקו לאמברוסקו
יין יחיד של ענבי סלמינו, גדל על קרקעות חוליות חימר. הענבים נקצרים בעשרת הימים הראשונים בספטמבר. שיטת צ ' ארמט קצרה. ניחוח מורגש של עשבי תיבול ודובדבנים שחורים עסיסיים. יש טעם טרי, יבש למחצה עם תחושות טאני אור. אורגני מוסמך.