ציפי צ'ילי איטי מבושל עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 253 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לכם אבקת צ'ילי, פטרוזיליה, רוטב פלפלים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו -10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 71%. הציון הזה די טוב. נסו צ'ילי מבושל לאט, צ'ילי מבושל לאט, ו צ'ילי מעושן איטי עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
במחבת טפלון מבשלים בקר על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
העברה ל-3-קאט. סיר איטי.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
3
מוסיפים את העגבניות, הבצל, הפלפל הירוק, הצ 'ילי, רוטב העגבניות, אבקת הצ' ילי, הפטרוזיליה, הבזיליקום, הכמון, השום, האורגנו, הפלפל ורוטב הפלפל החריף. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6-8 שעות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 כוס שום קצוץ
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קאווה, שיראז וגרנאש הם הבחירות המובילות שלי לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. התווית בהשראת וילארנאו נ. ב. ברוט קאווה גאודי עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
וילארנאו נ. ב. ברוט קאווה גאודי בהשראת תווית
ברוט רזרבה קאווה זו מיוצרת מזנים מקומיים כמו מקבאו, פארלדה וקסארל.הוא התיישן במשך 15 חודשים על ליס. הוא מורכב על האף עם ניחוחות טריים של פירות וענבים. על החיך הוא טרי ועדין עם מרקם חלק בשל הזמן המושקע על ליס. מגישים צונן מאוד. מושלם כאפריטיף וגם עם מנות פירות ים, דגים ואורז.