אם יש לך פטרוזיליה, קורנית, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: Ham Hock מרק, עדשים ומרק חזיר, ו Ham hock & terrine חרדל.
הוראות
1
לפני תחילת תהליך הבישול, ראשית blanch את הקרסוליים כדי לשטוף כל זיהומים. כדי לעשות זאת, פשוט לשים את המפרקים בסיר גדול, לכסות עם מים קרים ולהביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים 1 דקה, ואז בזהירות להעביר את המחבת לכיור ולנקז את המים החמים. רענן את hams תחת מים זורמים קרים במשך דקה בערך, ואז להטות את המים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
תהליך הבישול יכול כעת להתחיל. כדי hams blanched במחבת, להוסיף את מגורי הבצל, יחד עם גזר לרבעים מקלות סלרי, טימין עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
יוצקים מספיק מים קרים טריים כדי לכסות ולהביא לרתיחה. המחבת יכולה כעת להיות מכוסה במכסה שלה ואת hams מבושל, שמירה על המשקאות בבישול עדין במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
כדי לבדוק אם בשר חזיר מבושלים, לשלוף את העצם הקטנה קרוב אחד גדול זה צריך להיות משוחרר ולצאת בקלות. מנוחה hams במלאי במשך 15-20 דקות (30 דקות, באופן אידיאלי), כך הבשר מתרכך ומרגיע. הרם את hams ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. מסננים את 900 מ " ל/1 ליטר בשר חזיר לתוך כד ולהניח בצד. מלאי שאריות מלאי.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
עכשיו הכינו את העדשים. ראשית blanch אותם על ידי הצללה אותם לתוך מחבת של מים רותחים, ולאחר מכן לנקז לתוך מסננת לרענן תחת הברז הקר. תהליך זה לא רק שוטף את העדשים היטב, אלא גם מאיץ את תהליך הצמות כולו.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
ממיסים את החמאה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
מוסיפים את בצל קצוץ, גזר וסלרי, מכסים את המחבת ומבשלים ללא צביעה במשך 5-6 דקות. עצה בעדשים blanched, ואז לשפוך 900ml/1 ליטר מלאי מתוח. הביאו את העדשים לרתיחה ובישלו במשך כ-30 דקות בדקו מדי פעם ועלו עם מלאי נוסף במידת הצורך עד למכרז. אני מעדיף את עדשים מטוגנות יש די עקביות סופית רופפת מבלי להיות מעל מימי.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
כ -10 דקות לפני העדשים מוכנים, להסיר את העור ואת השומן מן הבשר עם סכין, ולאחר מכן להסיר את הבשר מן העצמות לחתוך אותו לחתיכות מחוספס או לגרוס אותו עם האצבעות. כדי לשרת, מוסיפים את החזיר הגרוס ואת הפטרוזיליה קצוצה גס עדשים, ומתבלים עם טוויסט של פלפל. אם אתה חושב שאתה צריך קצת יותר נוזלי, פשוט מערבבים מצקת נוספת או שתיים של מלאי מתוח.