קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

ציר חזיר ועדשים

ציר חזיר ועדשים
אם יש לך פטרוזיליה, קורנית, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: Ham Hock מרק, עדשים ומרק חזיר, ו Ham hock & terrine חרדל.

הוראות

1
לפני תחילת תהליך הבישול, ראשית blanch את הקרסוליים כדי לשטוף כל זיהומים. כדי לעשות זאת, פשוט לשים את המפרקים בסיר גדול, לכסות עם מים קרים ולהביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים 1 דקה, ואז בזהירות להעביר את המחבת לכיור ולנקז את המים החמים. רענן את hams תחת מים זורמים קרים במשך דקה בערך, ואז להטות את המים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
תהליך הבישול יכול כעת להתחיל. כדי hams blanched במחבת, להוסיף את מגורי הבצל, יחד עם גזר לרבעים מקלות סלרי, טימין עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)(24 ספירה)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
יוצקים מספיק מים קרים טריים כדי לכסות ולהביא לרתיחה. המחבת יכולה כעת להיות מכוסה במכסה שלה ואת hams מבושל, שמירה על המשקאות בבישול עדין במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
כדי לבדוק אם בשר חזיר מבושלים, לשלוף את העצם הקטנה קרוב אחד גדול זה צריך להיות משוחרר ולצאת בקלות. מנוחה hams במלאי במשך 15-20 דקות (30 דקות, באופן אידיאלי), כך הבשר מתרכך ומרגיע. הרם את hams ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. מסננים את 900 מ " ל/1 ליטר בשר חזיר לתוך כד ולהניח בצד. מלאי שאריות מלאי.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
5
עכשיו הכינו את העדשים. ראשית blanch אותם על ידי הצללה אותם לתוך מחבת של מים רותחים, ולאחר מכן לנקז לתוך מסננת לרענן תחת הברז הקר. תהליך זה לא רק שוטף את העדשים היטב, אלא גם מאיץ את תהליך הצמות כולו.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
ממיסים את החמאה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
מוסיפים את בצל קצוץ, גזר וסלרי, מכסים את המחבת ומבשלים ללא צביעה במשך 5-6 דקות. עצה בעדשים blanched, ואז לשפוך 900ml/1 ליטר מלאי מתוח. הביאו את העדשים לרתיחה ובישלו במשך כ-30 דקות בדקו מדי פעם ועלו עם מלאי נוסף במידת הצורך עד למכרז. אני מעדיף את עדשים מטוגנות יש די עקביות סופית רופפת מבלי להיות מעל מימי.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
כ -10 דקות לפני העדשים מוכנים, להסיר את העור ואת השומן מן הבשר עם סכין, ולאחר מכן להסיר את הבשר מן העצמות לחתוך אותו לחתיכות מחוספס או לגרוס אותו עם האצבעות. כדי לשרת, מוסיפים את החזיר הגרוס ואת הפטרוזיליה קצוצה גס עדשים, ומתבלים עם טוויסט של פלפל. אם אתה חושב שאתה צריך קצת יותר נוזלי, פשוט מערבבים מצקת נוספת או שתיים של מלאי מתוח.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
מצקתמצקת