ציר עוף
ציר עוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 7 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 577 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מים, מלח, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. מתכונים דומים: מלאי ירקות-מלאי טוב חשוב, וידאו איך להכין מניית עוף בסיסית משאריות עוף, ו ציר עוף.
הוראות
מניחים את העוף בסיר גדול מעל חום גבוה.
מוסיפים מים כדי לכסות ולהביא לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים במשך 1 שעה.
הסר עוף מן הסיר. תשאיר מים בסיר. עוף מגניב.
הסר עור ועצמות מבשר. להחזיר עצמות ועור לסיר.
מוסיפים בצל, גזר, סלרי, עלה דפנה, זנגביל ומלח. המשך רותח במשך 3 עד 4 שעות.
מסננים ומקררים את המניה, חשופים.
השתמש בבשר למרקים, סלטים, כריכים או מאכלים אחרים שבהם יש צורך בעוף מבושל. לאחר המניה כבר defatted, להשתמש או להקפיא באופן מיידי. אני מקפיא את המניה בכמויות של כוס אחת ומשתמש במקום מים לבישול אורז או ירקות או להכנת רוטב.