ציר עוף
ציר עוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. גשו לסופר וקנו בצל, גזר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: מלאי ירקות-מלאי טוב חשוב, וידאו איך להכין מניית עוף בסיסית משאריות עוף, ו ציר עוף.
הוראות
בעציץ, תנור הולנדי, או סיר כבד גדול אחר, מחממים את השמן על אש בינונית. מבשלים את העוף, בצל וגזר עד שהם מתחילים חום, על 5 דקות.
להפחית את החום נמוך ומבשלים עוד 5 דקות, עד הגזר והבצל לשחרר את המיצים שלהם.
מוסיפים את הלפת, סלרי, פטרוזיליה, עלה דפנה, פלפל, מלח ומים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, במשך 45 דקות.
מסננים ושומרים את המניה, משליכים את המוצקים.