צלוי Sarandeado בסגנון כל סנאפר
צלוי Sarandeado בסגנון כל סנאפר נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 977 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 52 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, תפוזים, רוטב חריף בבקבוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 90%. נסו צלוי Sarandeado בסגנון כל סנאפר, סנאפר בסגנון ספרדי עם רוטב פלפל אדום קלוי, ו Pescado Sarandeado (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה גדול עם רדיד ונקודה עם 2 כפות חמאה.
פרפר הדגים על ידי חיתוך כמעט במחצית אופקית ופתיחה כמו ספר. בזהירות לחתוך ולהסיר את עמוד השדרה.
מניחים את הדג, צד העור למטה, על נייר הכסף.
מגלגלים את קצוות נייר הכסף כדי להתקרב לקצה הדג כדי למנוע מהמיצים להישפך על תבנית האפייה.
מפזרים את הדגים במלח ופלפל.
מפזרים את הדג עם אבקת שום ולאחר מכן עם מרק עגבניות.
לטפטף את הדגים עם הרוטב החריף ולאחר מכן לסחוט את הלימונים מעל.
חותכים וסוחטים את מיץ התפוזים על כל הדג. לאחר מכן, באמצעות צד הבשר של התפוז, מברשת את הדגים בכל רחבי כדי ליצור משחה רטובה על גבי הדג. נקדו את הדג עם שאר החמאה.
אופים את הדג עד רק מבושל דרך, כ -15 דקות. הפעל את המטגן ו לצלות עד השחמה, 8 עד 10 דקות.
מגישים עם טורטיות חמות כדי להפוך את הטאקו וסיד ליים לסחוט מעל הדגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.