קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות42
מגזין

צלוי Sarandeado בסגנון כל סנאפר

צלוי Sarandeado בסגנון כל סנאפר
צלוי Sarandeado בסגנון כל סנאפר נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 977 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 52 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, תפוזים, רוטב חריף בבקבוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 90%. נסו צלוי Sarandeado בסגנון כל סנאפר, סנאפר בסגנון ספרדי עם רוטב פלפל אדום קלוי, ו Pescado Sarandeado (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה גדול עם רדיד ונקודה עם 2 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
פרפר הדגים על ידי חיתוך כמעט במחצית אופקית ופתיחה כמו ספר. בזהירות לחתוך ולהסיר את עמוד השדרה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
מניחים את הדג, צד העור למטה, על נייר הכסף.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מגלגלים את קצוות נייר הכסף כדי להתקרב לקצה הדג כדי למנוע מהמיצים להישפך על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מפזרים את הדגים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מפזרים את הדג עם אבקת שום ולאחר מכן עם מרק עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
לטפטף את הדגים עם הרוטב החריף ולאחר מכן לסחוט את הלימונים מעל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
חותכים וסוחטים את מיץ התפוזים על כל הדג. לאחר מכן, באמצעות צד הבשר של התפוז, מברשת את הדגים בכל רחבי כדי ליצור משחה רטובה על גבי הדג. נקדו את הדג עם שאר החמאה.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
אופים את הדג עד רק מבושל דרך, כ -15 דקות. הפעל את המטגן ו לצלות עד השחמה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
10
מגישים עם טורטיות חמות כדי להפוך את הטאקו וסיד ליים לסחוט מעל הדגים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.