קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות50
מגזין

צלוי בשר בקר מצופה חזרת ועשב

צלוי בשר בקר מצופה חזרת ועשב
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? צלוי בשר בקר מצופה חזרת ועשב יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 878 קלוריות, 132 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך שום, מרווה, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. נסו תבלין מצופה Sirloin קצה צלי W / שמנת חזרת רוטב צ'ייב, רוסטביף מצופה בחזרת, ו רוסטביף מצופה בעשב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
במעבד מזון, מערבבים את החמאה עם השום, חזרת, טימין, רוזמרין ומרווה ומעבדים למשחה.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
לעמוד על הצלי במחבת צלייה גדולה מאוד. העונה בנדיבות בכל רחבי עם מלח ופלפל ולהגדיר אותו צד שומן למעלה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
מורחים את חמאת חזרת-עשב על כל החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
5
אופים במשך כ 3 1/2 שעות, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס במרכז רושם 125 עבור בינוני נדיר.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
להעביר את הצלי ללוח גילוף לנוח לפחות 20 דקות או עד 1 שעה לפני ההגשה.