קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות50
מגזין

צלוי בשר בקר מצופה חזרת ועשב

צלוי בשר בקר מצופה חזרת ועשב
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? צלוי בשר בקר מצופה חזרת ועשב יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 878 קלוריות, 132 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך שום, מרווה, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. נסו תבלין מצופה Sirloin קצה צלי W / שמנת חזרת רוטב צ'ייב, רוסטביף מצופה בחזרת, ו רוסטביף מצופה בעשב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
במעבד מזון, מערבבים את החמאה עם השום, חזרת, טימין, רוזמרין ומרווה ומעבדים למשחה.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
לעמוד על הצלי במחבת צלייה גדולה מאוד. העונה בנדיבות בכל רחבי עם מלח ופלפל ולהגדיר אותו צד שומן למעלה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
מורחים את חמאת חזרת-עשב על כל החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
אופים במשך כ 3 1/2 שעות, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס במרכז רושם 125 עבור בינוני נדיר.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
6
להעביר את הצלי ללוח גילוף לנוח לפחות 20 דקות או עד 1 שעה לפני ההגשה.