צלוי חריף צלוי
צלי צלעות מתובל עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 414 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם צלוי צלעות, רסק עגבניות, פלפל טחון גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: צלוי צלעות מפולפל, עוף צלוי עם פלפל קורניש, ו סלט רוסטביף מפולפל.
הוראות
לחץ בעדינות פלפל על גבי וצדדים של צלי.
מניחים צלי בשקית פלסטיק כבדה, zip העליון או צלחת רדודה גדולה.
מערבבים רוטב סויה הבא 4 מרכיבים; לשפוך על צלי. חותם או כיסוי, ומרינדה במקרר 8 שעות, מפנה מדי פעם.
הסר צלוי מן המרינדה, השלכת המרינדה.
מקום צלי, צד שומן למעלה, על מתלה במחבת צלייה רדודה; להכניס מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של צלי, לוודא שזה לא נוגע בשומן.
אופים, חשוף, ב 425 במשך 10 דקות. הפחת את הטמפרטורה ל-325; אופים 2 שעות ו-10 דקות או עד שמדחום רושם 145 (בינוני-נדיר) או 160 (בינוני).
הסר צלי למגש הגשה; לכסות ולשמור חם.
הוסף מספיק מים (כ 3/4 כוס) כדי פאן טפטוף לעשות 1 1/2 כוסות; לחזור למחבת.
שלב עמילן תירס 1 כף מים, ערבוב עד חלקה. מערבבים תערובת קורנפלור ומלח לתוך טיפות מחבת. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת חלקה מעט מעובה.