צלוי לונדון ברוטב סויה
צלוי לונדון ברוטב סויה ללא גלוטן וללא לקטוז מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 48 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 563 קלוריות. אם יש לך פלפל, בצל ירוק, למעלה עגול מטגן לונדון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלייה במרינדה בלונדון, בורבון סויה במרינדה צלוי לונדון, ו בלסמי במרינדה צלוי לונדון.
הוראות
במחבת גדולה, מערבבים יחד את רוטב הסויה, הסוכר והשום עד שהסוכר מתמוסס. שוטפים את הבשר, מלטפים אותו במגבת נייר, ומניחים אותו במחבת, פונים למעיל.
בואו לעמוד במשך 20 דקות, פונה שוב. בינתיים, לבשל את האורז על פי הוראות החבילה.התאם את מתלה התנור לשליש העליון של התנור והפעל את broiler.
מעבירים את הבשר לסדין אפייה מצופה בנייר כסף. שמור את המרינדה במחבת.
מפזרים את הבשר עם פלפל צלוי, על 5 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
העברה ללוח חיתוך ולתת לשבת במשך 5 דקות לפני חיתוך דק.
מניחים את המחבת המכילה את המרינדה מעל חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה.
הוסף את הבצל הירוק, להפחית את החום בינוני, ומבשלים 2 דקות. מחלקים את האורז בין 4 צלחות, לסדר את הבשר על גבי, כפית את הבצל הירוק ורוטב על זה, ומפזרים את זרעי שומשום.טיפ: הרתחת שאריות המרינדה לפני השימוש בו כמו רוטב יש צורך להרוג את כל החיידקים מן הבשר הנא.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו חוות ברינג ' ר האוול (Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch) עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
![מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק