צלוי מהי-מהי עם רוטב צלי לימון
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. אם יש לך פלפל, מיונז, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. . נסו מאהי-מאי עם רוטב צלי לימון, פסטו קרוש מהי-מהי עם עגבניות שלפוחיות ורוטב חמאת לימון, ו אלמונד טימין מאהי מאהי מצופה ברוטב שרדונה לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים דגים בצלחת רדודה ומשפשפים בשמן זית, מיץ ליים ומלח ופלפל. לכסות ולהשאיר בטמפרטורת החדר 2 שעות.
גריל חום בינוני גבוה. דג גריל 4 דקות בכל צד.
מערבבים מיונז, צלפים ומיץ לימון.
מגישים דגים על המיטה של ירקות מעורבים העליון עם תערובת מיונז.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![Scarpetta פינו Grigio]()
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.