צלוי סלסה בלאדי מרי
צלוי סלסה בלאדי מרי יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 150 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. לך לחנות ותביא רוטב ווסטרשייר, פלפל, חזרת ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו בלאדי מרי Guajillo סלסה, סלסה Chunky Bloody Mary, ו עוף בגריל בלאדי מרי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל או מחבת גריל לחום גבוה. לזרוק עגבניות עם 2 כפות קנולה שמן מעיל; מפזרים מלח.
מברשת גריל סורגים עם קצת שמן. עגבניות גריל עד חרוך משני הצדדים והתרכך, בזהירות מרפרף עם מרית מתכת באמצע, 12 עד 15 דקות בסך הכל.
קוצצים גס עגבניות, שומרים כל מיצים.
מוסיפים מיץ לימון, חזרת, ווסטרשייר, פלפל שחור, צ ' ילה דה arbol ו 1/4 מלח כפית. מחית יחד בעדינות לשלב באמצעות מזלג, muddler, או עלי.
מגישים מיד, או לקרר מ 1 שעה עד לילה.
בואו לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.