קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות27
מגזין

צלוי צלוי צלעות חזיר

צלוי צלוי צלעות חזיר
צלוי צלוי צלעות חזיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 608 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך מלח, ציר עוף, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו צלוי חזיר צלוי, ברי צלוי חזיר צלוי, ו צלוי חזיר חמוציות צלוי בתנור (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את אבקת אנצ 'ו צ' ילה עם פפריקה, טימין, מלח, קאיין ושום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הגדר את צלי החזיר, בצד בשרי למעלה, על מתלה במחבת צלייה flameproof.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מערבבים את השמן וסירופ מייפל בקערה קטנה ומשפשפים את התערובת על כל הצלי. בנדיבות מעיל את הבשר עם תערובת התבלינים ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך כשעה 1.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
צולים את החזיר בשליש התחתון של התנור במשך כשעה ו -10 דקות, או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס במרכז הקופות 14
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
תן לצלי לעמוד במשך 15 דקות. לגלף את הצלי על ידי חיתוך בין העצמות. סדר את הצלעות על מגש גדול.
7
יוצקים את השומן מהמחבת הצלייה. הגדר את המחבת על חום גבוה, להוסיף את המניה ואת מיצי הבשר מן המגש ומרתיחים, גירוד כל חתיכות חומות מתחתית המחבת, עד מופחת 1/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
8
מוסיפים את מיצי הבשר לרוטב הברביקיו המסומם בצ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
9
מגישים את הצלי עם רוטב ברביקיו בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות