קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות27
מגזין

צלוי צלוי צלעות חזיר

צלוי צלוי צלעות חזיר
צלוי צלוי צלעות חזיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 608 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך מלח, ציר עוף, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו צלוי חזיר צלוי, ברי צלוי חזיר צלוי, ו צלוי חזיר חמוציות צלוי בתנור (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את אבקת אנצ 'ו צ' ילה עם פפריקה, טימין, מלח, קאיין ושום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הגדר את צלי החזיר, בצד בשרי למעלה, על מתלה במחבת צלייה flameproof.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מערבבים את השמן וסירופ מייפל בקערה קטנה ומשפשפים את התערובת על כל הצלי. בנדיבות מעיל את הבשר עם תערובת התבלינים ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך כשעה 1.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
צולים את החזיר בשליש התחתון של התנור במשך כשעה ו -10 דקות, או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס במרכז הקופות 14
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
תן לצלי לעמוד במשך 15 דקות. לגלף את הצלי על ידי חיתוך בין העצמות. סדר את הצלעות על מגש גדול.
7
יוצקים את השומן מהמחבת הצלייה. הגדר את המחבת על חום גבוה, להוסיף את המניה ואת מיצי הבשר מן המגש ומרתיחים, גירוד כל חתיכות חומות מתחתית המחבת, עד מופחת 1/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
8
מוסיפים את מיצי הבשר לרוטב הברביקיו המסומם בצ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
מגישים את הצלי עם רוטב ברביקיו בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות