צלי צלעות בסגנון מסעדה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %69 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 19313 קלוריות, 873 גרם חלבון ו 1691g של שומן למנה. אם יש לך פלפל, זרעי סלרי, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-40 דקות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה די טוב. מתכונים דומים: צלוי צלעות בסגנון מסעדה, תרד מוקרם של לורי-מוגש במסעדת פריים ריב בבוורלי הילס, ו צלעות בקר צלויות.
הוראות
1
הסר צלעות ראש מהמקרר ולאפשר הבשר לבוא לטמפרטורת החדר, על 3 שעות בהתאם לגודל של הצלי.
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). קו מחבת צלייה עם רדיד אלומיניום.
3
לפתוח את הצלי ולמקם על מחבת צלייה; כתם עם מגבות נייר. לנפות יחד קמח, פלפל, מלח, פפריקה, אבקת בצל, אבקת שום, וזרע סלרי לתוך קערה קטנה. מעיל את הצלי בכל רחבי עם תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
4
צולים בתנור שחומם מראש עד מבושל לרמה הרצויה של doneness; על 4 1/2 שעות (20 דקות קילו) עבור בינוני-נדיר. צלוי לטמפרטורה פנימית של 120 מעלות F (49 מעלות C) עבור בינוני-נדיר; 130 מעלות F (54 מעלות C) עבור בינוני; או 140 מעלות F (60 מעלות C) עבור כל הכבוד.
5
כאשר הצלי סיים לבשל, להוציא אותו מהתנור, ולכסות בנייר אלומיניום. אפשר לנוח במקום חם במשך 30 דקות עד 1 שעה לפני חיתוך.