קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

צלוי צלעות יום ראשון

צלוי צלעות יום ראשון
צלוי צלע יום ראשון נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1495 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 139 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 242 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מיונז, שמנת, חזרת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 85%. מתכונים דומים: צלוי צלעות יום ראשון, צלי קדירה ביום ראשון, ו צלי קדירה ביום ראשון.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שעתיים לפני הצלייה, להסיר את הבשר מהמקרר ולאפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מחממים התנור ל 500 מעלות F (ראה הערה של קוק).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
מניחים את מתלה התנור על המיקום השני הנמוך ביותר.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
מניחים את הצלי במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק אותו בנוחות, עצם בצד למטה, ולהפיץ את החלק העליון עבה עם מלח ופלפל. צולים את הבשר במשך 45 דקות. מבלי להסיר את הבשר מהתנור, להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות צלוי במשך 30 דקות נוספות. לבסוף, להגדיל את הטמפרטורה ל 450 מעלות F ולצלות עוד 15 עד 30 דקות, עד הטמפרטורה הפנימית של הבשר הוא 125 מעלות F. (להיות בטוח המדחום הוא בדיוק במרכז הצלי.) זמן הבישול הכולל יהיה בין 1 1/2 ו 1 3/4 שעות. בינתיים, תכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוציאים את הצלי מהתנור ומעבירים אותו ללוח חיתוך. מכסים אותו בחוזקה בנייר אלומיניום ומאפשרים לבשר לנוח במשך 20 דקות. לגלף ולהגיש עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קרש חיתוךקרש חיתוך
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
לטאטא יחד את המיונז, חרדל, חזרת, שמנת חמוצה, ומלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)