קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

צלוי צלעות עם רוטב מדיירה ורוטב חזרת

צלוי צלעות עם רוטב מדיירה ורוטב חזרת
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לכו לחנות ותביאו צלי בקר מובחר, בצלים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: צלעות ברוטב חזרת, כריכי צלעות עם רוטב חזרת, ו טאקו צלעות מובחר עם רוטב חזרת אבוקדו.

הוראות

1
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 232°.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מניחים בשר בקר, צד שומן למעלה,על תבנית אפייה גדולה כבדה. לשפשף עם שמן; מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. רוסטביף 20 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עלי תרד שלמיםעלי תרד שלמים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
3
מניחים בצל סביב בשר בקר. המשך לצלות עד מדחום מוכנס למרכז של אוגרי בשר 52° עבור בצל בינוני-נדיר, ערבוב מדי פעם, על 2 שעות 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
בינתיים, לשלב מרק, מדיירה, יין, טימין, פטרוזיליה, רוזמרין, עלה דפנה בסיר בינוני. מרתיחים עד התערובת מצטמצם 2 כוסות, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
הסר מהחום. תיפטר מעשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
6
מעבירים בשר למגש. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בצל לאותו מגש; אוהל עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
בואו לעמוד 30 דקות.
8
יוצקים ושומרים שומן מסדין אפייה עבור הרד יורקשייר פודינגס. לגרד מיצים וחתיכות השחמה מתוך תבנית אפייה לרוטב; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
9
מערבבים חמאה וקמח בקערה קטנה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
10
להקציף לתוך רוטב; מבשלים עד חלקה מעט מעובה, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מגישים בשר עם רטבים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות