צלוי צלעות עם רוטב מדיירה ורוטב חזרת
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לכו לחנות ותביאו צלי בקר מובחר, בצלים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: צלעות ברוטב חזרת, כריכי צלעות עם רוטב חזרת, ו טאקו צלעות מובחר עם רוטב חזרת אבוקדו.
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 232°.
מניחים בשר בקר, צד שומן למעלה,על תבנית אפייה גדולה כבדה. לשפשף עם שמן; מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. רוסטביף 20 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
מניחים בצל סביב בשר בקר. המשך לצלות עד מדחום מוכנס למרכז של אוגרי בשר 52° עבור בצל בינוני-נדיר, ערבוב מדי פעם, על 2 שעות 5 דקות.
בינתיים, לשלב מרק, מדיירה, יין, טימין, פטרוזיליה, רוזמרין, עלה דפנה בסיר בינוני. מרתיחים עד התערובת מצטמצם 2 כוסות, על 25 דקות.
הסר מהחום. תיפטר מעשבי תיבול.
מעבירים בשר למגש. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בצל לאותו מגש; אוהל עם נייר כסף.
יוצקים ושומרים שומן מסדין אפייה עבור הרד יורקשייר פודינגס. לגרד מיצים וחתיכות השחמה מתוך תבנית אפייה לרוטב; מביאים לרתיחה.
מערבבים חמאה וקמח בקערה קטנה כדי להתמזג.
להקציף לתוך רוטב; מבשלים עד חלקה מעט מעובה, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.