צלחת עמוקה להמבורגר איטלקי ללא גלוטן
צלחת עמוקה המבורגר איטלקי ללא גלוטן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך 4 עגבניות, מים, עלי אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בטטה כקינוח. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: ללא גלוטן הוא לי: פיצה פולנטה צלחת עמוקה, פיצה מחבת ברזל יצוק צלחת עמוקה-ללא גלוטן, ו ללא גלוטן צלחת עמוקה דלעת & פאי קוקוס קרם.
הוראות
תנור חום עד 177°.גריז או ספריי 11x7 אינץ ' (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית. במחבת 10 אינץ', לבשל בשר בקר, 1 כפית מלח, פלפל ושום על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד בקר חום; לנקז.
בסיר 3 ליטר, מים חמים, חמאה, 1 כפית מלח, בצל ואורגנו לרתיחה.
הסר מהחום. מערבבים בחלב ותפוחי אדמה יבשים רק עד לחלח.
בואו לעמוד על 30 שניות או עד הנוזל נספג; שוט עם מזלג עד רכות.
מורחים חצי מתערובת תפוחי האדמה בתבנית אפייה.
שכבה עם בשר וחצי מהעגבניות. למעלה עם שאריות תפוחי אדמה ועגבניות; מפזרים גבינה.
אופים חשפו כ -30 דקות או עד חם תוסס.