צלחת עמוקה עוגת תפוחים אונטריו
אם יש לך מלח, סוכר חום, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו פאי תפוחים עמוק, פשטידת תפוחים עמוקה, ו פאי תפוחים עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
לטאטא 3/4 כוס סוכר חום, 1/2 כפות קמח, ומלח יחד בקערה גדולה; לטאטא שמנת חמוצה, ביצה, ותמצית וניל. מערבבים בתפוחים; להפוך תערובת תפוחים לקרום פאי בלתי מוסווה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות.
הסר עוגה מהתנור; להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים 1/2 כוס קמח, 1/2 כוס סוכר חום, קינמון, ואגוז מוסקט בקערה.
חותכים חמאה עד תערובת דומה פירורי גס; מפזרים ציפוי קרמבל באופן שווה על עוגה.
אופים פאי עד שהתפוחים רכים, כ -30 דקות. מגניב לפני ההגשה, כ -30 דקות.