צלי Monkfish במרק סאקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Monkfish צלוי מרק סאקה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 364 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו קישוטים שמורים של דגי הנזיר מהדגים למטה, בצל ירוק, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. מתכונים דומים: סאקי קיץ סנגריה: קוקטייל סאקי קל ומרענן, סלמון סאקי מאודה עם סאקי באטר, ו רום וסאקה ותפוחים ומסיבה! יום למען המדינה.
הוראות
בסיר, לכסות את הלפת עם מים ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הלפת הם מכרז, על 20 דקות; לנקז, הזמנה 1/4 כוס של נוזל הבישול ואת זנגביל.
מעבירים את הלפת, זנגביל ונוזל בישול לבלנדר, מוסיפים את החמאה ואת מחית עד חלקה מאוד. מתבלים במלח ופלפל לבן ומתחממים.
בסיר, לשלב את קישוטי הדגים עם מים, סאקה, שום, ג ' ינג ' ר בצל ירוק ולהביא לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות. מסננים את המרק דרך מסננת בסדר ולהחזיר אותו לסיר.
לטאטא במיסו ו 1 כפית של רוטב סויה ומתבלים עם מלח ופלפל.
במחבת קטנה, לשלב את הפטריות עם 2 כפות של מרק סאקה ואת הנותרים 1 כפית רוטב סויה. מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד הפטריות רכות, 2 דקות.
במחבת גדולה וחסינה, מחממים את השמן. מתבלים את דג הנזיר במלח, פלפל לבן ופלפל סצ ' ואן ואבק בקמח.
מוסיפים את הדגים למחבת ומבשלים על חום גבוה עד הזהב על 3 צדדים, על 6 דקות בסך הכל.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את הדגים כ -5 דקות, עד ששיפוד מתכת מוכנס במרכז מרגיש חם למגע.
להעביר את דג הנזיר ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 5 דקות.
חותך את הדג בעובי 1/3 אינץ'. מחממים את מרק הסאקי ומכניסים אותו לקערות רדודות. כפית מחית לפת לתוך הקערות, העליון עם דגים ופטריות ומגישים.