קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

צלי Monkfish במרק סאקה

צלי Monkfish במרק סאקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Monkfish צלוי מרק סאקה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 364 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו קישוטים שמורים של דגי הנזיר מהדגים למטה, בצל ירוק, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. מתכונים דומים: סאקי קיץ סנגריה: קוקטייל סאקי קל ומרענן, סלמון סאקי מאודה עם סאקי באטר, ו רום וסאקה ותפוחים ומסיבה! יום למען המדינה.

הוראות

1
בסיר, לכסות את הלפת עם מים ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
לפתלפת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הלפת הם מכרז, על 20 דקות; לנקז, הזמנה 1/4 כוס של נוזל הבישול ואת זנגביל.
מרכיבים שתצטרך
לפתלפת
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
3
מעבירים את הלפת, זנגביל ונוזל בישול לבלנדר, מוסיפים את החמאה ואת מחית עד חלקה מאוד. מתבלים במלח ופלפל לבן ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
לפתלפת
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
בסיר, לשלב את קישוטי הדגים עם מים, סאקה, שום, ג ' ינג ' ר בצל ירוק ולהביא לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות. מסננים את המרק דרך מסננת בסדר ולהחזיר אותו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
לטאטא במיסו ו 1 כפית של רוטב סויה ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
במחבת קטנה, לשלב את הפטריות עם 2 כפות של מרק סאקה ואת הנותרים 1 כפית רוטב סויה. מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד הפטריות רכות, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
7
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
במחבת גדולה וחסינה, מחממים את השמן. מתבלים את דג הנזיר במלח, פלפל לבן ופלפל סצ ' ואן ואבק בקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
MonkfishMonkfish
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
9
מוסיפים את הדגים למחבת ומבשלים על חום גבוה עד הזהב על 3 צדדים, על 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
10
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את הדגים כ -5 דקות, עד ששיפוד מתכת מוכנס במרכז מרגיש חם למגע.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
דַק-דַק-
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
להעביר את דג הנזיר ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
MonkfishMonkfish
12
חותך את הדג בעובי 1/3 אינץ'. מחממים את מרק הסאקי ומכניסים אותו לקערות רדודות. כפית מחית לפת לתוך הקערות, העליון עם דגים ופטריות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפתלפת
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.