תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Monkfish צלוי מרק סאקה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 364 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו קישוטים שמורים של דגי הנזיר מהדגים למטה, בצל ירוק, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. מתכונים דומים: סאקי קיץ סנגריה: קוקטייל סאקי קל ומרענן, סלמון סאקי מאודה עם סאקי באטר, ו רום וסאקה ותפוחים ומסיבה! יום למען המדינה.
הוראות
1
בסיר, לכסות את הלפת עם מים ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
לפת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הלפת הם מכרז, על 20 דקות; לנקז, הזמנה 1/4 כוס של נוזל הבישול ואת זנגביל.
מרכיבים שתצטרך
לפת
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
3
מעבירים את הלפת, זנגביל ונוזל בישול לבלנדר, מוסיפים את החמאה ואת מחית עד חלקה מאוד. מתבלים במלח ופלפל לבן ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
לפת
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
בסיר, לשלב את קישוטי הדגים עם מים, סאקה, שום, ג ' ינג ' ר בצל ירוק ולהביא לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות. מסננים את המרק דרך מסננת בסדר ולהחזיר אותו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריט
רוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
לטאטא במיסו ו 1 כפית של רוטב סויה ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צלי חזיר שלם, קצוץ
מיסו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
במחבת קטנה, לשלב את הפטריות עם 2 כפות של מרק סאקה ואת הנותרים 1 כפית רוטב סויה. מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד הפטריות רכות, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צלי חזיר שלם, קצוץ
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
רוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
דַק-
7
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
במחבת גדולה וחסינה, מחממים את השמן. מתבלים את דג הנזיר במלח, פלפל לבן ופלפל סצ ' ואן ואבק בקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
Monkfish
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
9
מוסיפים את הדגים למחבת ומבשלים על חום גבוה עד הזהב על 3 צדדים, על 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
דַק-
10
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את הדגים כ -5 דקות, עד ששיפוד מתכת מוכנס במרכז מרגיש חם למגע.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכת
דַק-
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
להעביר את דג הנזיר ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Monkfish
12
חותך את הדג בעובי 1/3 אינץ'. מחממים את מרק הסאקי ומכניסים אותו לקערות רדודות. כפית מחית לפת לתוך הקערות, העליון עם דגים ופטריות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ממתק תמנון בריט
רוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.