קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

צלי ביזון צלוי בטעם בירה

צלי ביזון צלוי בטעם בירה
צריך מנה עיקרית ללא חלב? צלי ביזון צלוי עשוי להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכי לחנות וקחי פלטות אנשובי, עלי רוזמרין, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו בירה דלת פחמימות כדורי ביזון מטוגנים, טאקו ביזון מטוגן עם דלורית קלויה, ו צלי קדרה צלוי בטעם בירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למיקום נמוך יותר ולחמם תנור ל 135°. העונה ביזון צ ' אק בנדיבות עם מלח ופלפל מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ביזוןביזון
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול בחום גבוה עד לעישון קל.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
הוסף ביזון ומבשל מבלי לזוז עד משחימים היטב, על 8 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל עד השחמה היטב מכל הצדדים, על 20 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ביזוןביזון
4
העברה לצלחת גדולה ולהניח בצד.
5
מוסיפים בצל, סלרי וגזר ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהירקות מתרככים ומתחילים להשחים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיפים אנשובי, שום, רוזמרין, טימין, רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
7
מוסיפים רוטב סויה, רוטב דגים ובירה. השתמש בכפית עץ כדי לגרד חתיכות משחימים מתחתית המחבת. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת בחצי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים ציר עוף ועלי דפנה, ומניחים בשר בסיר. מביאים לרתיחה, ואז לכסות את הסיר עוזב את המכסה מעט פתוחה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מעבירים לתנור ומבשלים עד סכין מזלג או paring יכול להיות מוכנס לתוך בשר ללא התנגדות, על 4 שעות, מרפרף בשר פעם אחת במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
הסר סיר מהתנור, להעביר לצינור, ולתת מגניב במשך 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
להעביר למקרר ולתת מגניב בין לילה.
12
למחרת, להסיר בשר מן הסיר ולהעביר ללוח חיתוך. להשליך עלי דפנה וכל שומן מוקשה מלמעלה של נוזל. מביאים נוזל לרתיחה, להפחית לרתיחה חשופה, ומבשלים עד מופחת זיגוג עסיסי, על 15 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
בינתיים, לחתוך בשר לפרוסות עבות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
14
העברה למחבת גדולה מאוורר החוצה כדי לארגן.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
יוצקים מיצים חמים על גבי בשר, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהבשר מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
16
מקשטים עם רוזמרין נוסף קורנית, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום