צלי בסיר בסגנון איטלקי מטוגן
בשר צלוי בסגנון איטלקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 674 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם עגבניות שזיף, מרק עוף, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלי בסגנון איטלקי, צלי צ'אק בסגנון איטלקי, ו Chicago Italian Beefe (סגנון צלי קדירה) (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את כל החומרים במרכז של חתיכת cheesecloth כי הוא גדול מספיק כדי להחזיק את ענפי עשבי תיבול, ולקשור בחבילה עם מחרוזת של הקצב.
מתבלים את הבשר במלח ופלפל, ואז מעט אבק בקמח. ממיסים את החמאה בתבשיל flameproof גדול (6 ליטר) מעל חום בינוני גבוה. כאשר הוא קצף, מוסיפים את הבשר ומשחימים אותו מכל הצדדים, 5 דקות.
מוסיף את הסלרי, בצל, גזר, וsacchéto di spezie. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הירקות מתרככים מעט, על 2 דקות. להעלות את החום גבוה ולהוסיף את בקבוק היין. מבשלים עד היין מתחיל לרתוח, על 2 דקות יותר, ברפרוף את כל השומן שעולה על פני השטח.
מסננים את פטריות פורצ ' יני דרך מסננת בסדר רשת, שמירה על הנוזל. יש לשטוף את הפטריות מתחת למים זורמים קרים כדי להסיר כל חצץ, ולהוסיף אותם לתבשיל יחד עם נוזל פטריות מתוח, רסק עגבניות, ועגבניות. הנוזל צריך רק לכסות את הבשר. אם זה לא, להוסיף מרק עוף או מים. מכסים את התבשיל ואופים אותו בתנור עד שהבשר מבושל דרך ומכרז, כ 2 שעות.
הסר את הבשר מן התבשיל ללוח חיתוך, לכסות בנייר אלומיניום, ולהניח בצד.
מסננים את המרק דרך מסננת בסדר רשת ולהשליך את הירקות ואת שקית עשב.
יוצקים את המרק בחזרה לתוך התבשיל ולהגדיר אותו על אש גבוהה. מביאים לרתיחה ולהוסיף את arrowroot ואת היין 1/4 כוס. לבשל כדי להפחית ולעבות את הנוזל, על 5 דקות. לגלף את הבשר לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מגישים מיד, כפית חלק מרק על כל חלק.
זיווג יין: אדום בינוני redVARIATION מלא: אם יש לך שאריות בשר, לגרוס אותו ומערבבים אותו לתוך כל רוטב שנותר.
מחממים ומגישים כמו רוטב פסטה מתובל על פני פנה מבושל.
Reprinted with permission from The Tucci Cookbook by Stanley Tucci with Joan and Stan Tucci, and Gianni Scappin and Mimi Shanley Taft, © 2012 Gallery Books