בשר צלוי בסגנון איטלקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 674 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם עגבניות שזיף, מרק עוף, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלי בסגנון איטלקי, צלי צ'אק בסגנון איטלקי, ו Chicago Italian Beefe (סגנון צלי קדירה) (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את כל החומרים במרכז של חתיכת cheesecloth כי הוא גדול מספיק כדי להחזיק את ענפי עשבי תיבול, ולקשור בחבילה עם מחרוזת של הקצב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מתבלים את הבשר במלח ופלפל, ואז מעט אבק בקמח. ממיסים את החמאה בתבשיל flameproof גדול (6 ליטר) מעל חום בינוני גבוה. כאשר הוא קצף, מוסיפים את הבשר ומשחימים אותו מכל הצדדים, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
מוסיף את הסלרי, בצל, גזר, וsacchéto di spezie. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הירקות מתרככים מעט, על 2 דקות. להעלות את החום גבוה ולהוסיף את בקבוק היין. מבשלים עד היין מתחיל לרתוח, על 2 דקות יותר, ברפרוף את כל השומן שעולה על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מסננים את פטריות פורצ ' יני דרך מסננת בסדר רשת, שמירה על הנוזל. יש לשטוף את הפטריות מתחת למים זורמים קרים כדי להסיר כל חצץ, ולהוסיף אותם לתבשיל יחד עם נוזל פטריות מתוח, רסק עגבניות, ועגבניות. הנוזל צריך רק לכסות את הבשר. אם זה לא, להוסיף מרק עוף או מים. מכסים את התבשיל ואופים אותו בתנור עד שהבשר מבושל דרך ומכרז, כ 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
הסר את הבשר מן התבשיל ללוח חיתוך, לכסות בנייר אלומיניום, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
קרש חיתוך
6
מסננים את המרק דרך מסננת בסדר רשת ולהשליך את הירקות ואת שקית עשב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
יוצקים את המרק בחזרה לתוך התבשיל ולהגדיר אותו על אש גבוהה. מביאים לרתיחה ולהוסיף את arrowroot ואת היין 1/4 כוס. לבשל כדי להפחית ולעבות את הנוזל, על 5 דקות. לגלף את הבשר לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
Arrowroot
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מגישים מיד, כפית חלק מרק על כל חלק.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
9
זיווג יין: אדום בינוני redVARIATION מלא: אם יש לך שאריות בשר, לגרוס אותו ומערבבים אותו לתוך כל רוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מחממים ומגישים כמו רוטב פסטה מתובל על פני פנה מבושל.