קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות15
מגזין

צלי בקר אדום

צלי בקר אדום
צלי בקר עיניים אדומות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 235 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו לואיזיאנה רוטב חם, תערובת מרק בצל, מים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי חומץ כמו קינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. הציון הזה די טוב. נסו פאי צלי בקר, צלי בקר פו ' בוי, ו צלי בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתנור הולנדי צולים חום מכל הצדדים בשמן על אש בינונית-גבוהה; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
שלב 3/4 כוס מים, תערובת מרק, חומץ ורוטב חם; יוצקים מעל צלי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 מעטפה (1 אונקיה) תערובת מרק בצל1 מעטפה (1 אונקיה) תערובת מרק בצל
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
מכסים ואופים בחום של 325 מעלות למשך 2-3 שעות או עד שהם רכים.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מעבירים לפלטת הגשה ושומרים על חום.
5
הניחו לעמוד 10-15 דקות לפני החיתוך.
6
לרוטב, שלבו קמח ומים שנותרו עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים למיצי בשר. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מגישים עם בשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'