קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות29
מגזין

צלי בקר איטלקי

צלי בקר איטלקי
המתכון צלי בקר איטלקי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-2 שעות ו 20 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 153 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. גשו לסופר וקנו צלי בקר עם בשר, תערובת רוטב, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 80% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו רוסטביף איטלקי, כריכי רוסטביף איטלקיים, ו צלי בקר איטלקי Pepperoncini (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325°.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מניחים בשר במחבת צלייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מברשת עם שמן; מפזרים באופן שווה עם תערובת ההלבשה (יבש). הכנס מדחום בשר כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של בשר.
מרכיבים שתצטרך
מעטפה פרמזן תערובת רוטב סלט איטלקימעטפה פרמזן תערובת רוטב סלט איטלקי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
אופים חשפו 1 1/2 עד 2 שעות או עד מדחום קורא 140°. מכסים את הבשר בנייר אלומיניום ומניחים לעמוד כ -15 דקות או עד המדחום קורא 145°. (הטמפרטורה תמשיך לעלות על 5°, בשר יהיה קל יותר לגלף.)
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
מגישים בשר בקר עם טיפות מחבת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף