צלי בקר איטלקי
המתכון צלי בקר איטלקי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-2 שעות ו 20 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 153 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. גשו לסופר וקנו צלי בקר עם בשר, תערובת רוטב, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 80% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו רוסטביף איטלקי, כריכי רוסטביף איטלקיים, ו צלי בקר איטלקי Pepperoncini (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בשר במחבת צלייה רדודה.
מברשת עם שמן; מפזרים באופן שווה עם תערובת ההלבשה (יבש). הכנס מדחום בשר כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של בשר.
אופים חשפו 1 1/2 עד 2 שעות או עד מדחום קורא 140°. מכסים את הבשר בנייר אלומיניום ומניחים לעמוד כ -15 דקות או עד המדחום קורא 145°. (הטמפרטורה תמשיך לעלות על 5°, בשר יהיה קל יותר לגלף.)
מגישים בשר בקר עם טיפות מחבת.