קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

צלי בקר איטלקי פפרוצ'יני

צלי בקר איטלקי פפרוצ'יני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Pepperoncini צלי בקר איטלקי. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 595 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך לחמניות הוגי, צ'אק בקר צלי, פלפלים pepperoncini, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: כריכי בשר איטיים מבושלים איטלקיים או פפרונצ'יני ביף, צוללות בסגנון איטלקי עם Pepperoncini, ו תנור איטי יום ראשון: Pepperoncini בשר aka בטפטוף בשר.

הוראות

1
מניחים צלי בתנור איטי; יוצקים מיץ פלפל שמורות מעל. מכסים ומבשלים על הגדרה נמוכה במשך 6 עד 8 שעות, עד מאוד רך.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
הסר צלי וגרוס עם 2 מזלגות; מערבבים בחזרה לתוך נוזל בישול איטי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
3
מוסיפים פלפלים ובצל.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
תערובת au jus לערבב עם קצת מהנוזל מ cooker איטי עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
Au JusAu Jus
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
5
יוצקים מעל בשר בקר; מוסיפים מים במידת הצורך כדי לכסות צלי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
לכסות ולבשל במשך שעה נוספת.
7
מגישים בשר בכפית על לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'