צלי בקר איטלקי פפרוצ'יני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Pepperoncini צלי בקר איטלקי. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 595 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך לחמניות הוגי, צ'אק בקר צלי, פלפלים pepperoncini, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: כריכי בשר איטיים מבושלים איטלקיים או פפרונצ'יני ביף, צוללות בסגנון איטלקי עם Pepperoncini, ו תנור איטי יום ראשון: Pepperoncini בשר aka בטפטוף בשר.
הוראות
מניחים צלי בתנור איטי; יוצקים מיץ פלפל שמורות מעל. מכסים ומבשלים על הגדרה נמוכה במשך 6 עד 8 שעות, עד מאוד רך.
הסר צלי וגרוס עם 2 מזלגות; מערבבים בחזרה לתוך נוזל בישול איטי.
תערובת au jus לערבב עם קצת מהנוזל מ cooker איטי עד מומס.
יוצקים מעל בשר בקר; מוסיפים מים במידת הצורך כדי לכסות צלי.
לכסות ולבשל במשך שעה נוספת.
מגישים בשר בכפית על לחמניות.