צלי בקר בטעם תפוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלי תפוח בטעם. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 544 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שום, גזר, בשר צ'אק צלי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו צלי בקר בטעם קפה, בישול איטי צלי בלסמי, ו קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מניחים את הצלי במחבת צלייה או תבשיל גדול. ממלאים את המנה עם כ 1/2 אינץ ' של מים, ואז מערבבים את ריכוז מיץ התפוחים.
מפזרים רוטב סויה על החלק העליון של הצלי. הפוך כמה חריצים קטנים בצלי ודוחף חתיכות שום לתוכם. מתבלים את הצלי עם תערובת מרק בצל. מכסים בנייר אלומיניום או במכסה.
אופים במשך 2 שעות בתנור שחומם מראש, ולאחר מכן להסיר מהתנור ולהוסיף את הגזר ותפוחי האדמה. מכסים שוב, וממשיכים לבשל במשך 2 שעות נוספות, או עד צלי הוא מזלג מכרז.