קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

צלי בקר בטעם תפוח

צלי בקר בטעם תפוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלי תפוח בטעם. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 544 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שום, גזר, בשר צ'אק צלי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו צלי בקר בטעם קפה, בישול איטי צלי בלסמי, ו קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את הצלי במחבת צלייה או תבשיל גדול. ממלאים את המנה עם כ 1/2 אינץ ' של מים, ואז מערבבים את ריכוז מיץ התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס רכז מיץ תפוחים לא ממותק מופשר1/4 כוס רכז מיץ תפוחים לא ממותק מופשר
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מפזרים רוטב סויה על החלק העליון של הצלי. הפוך כמה חריצים קטנים בצלי ודוחף חתיכות שום לתוכם. מתבלים את הצלי עם תערובת מרק בצל. מכסים בנייר אלומיניום או במכסה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
אופים במשך 2 שעות בתנור שחומם מראש, ולאחר מכן להסיר מהתנור ולהוסיף את הגזר ותפוחי האדמה. מכסים שוב, וממשיכים לבשל במשך 2 שעות נוספות, או עד צלי הוא מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן