קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

צלי בקר ביין אדום (Carni Arrosto al Vino Rosso)

צלי בקר ביין אדום (Carni Arrosto al Vino Rosso)
גשו לסופר וקנו מרק בשר, אורגנו, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. . מתכונים דומים: צלי בקר ביין אדום (Carni Arrosto al Vino Rosso), Brasato al vino rosso (בשר צלוי ביין אדום), ו Pesche אל וינו רוסו (אפרסקים ביין אדום).

הוראות

1
מניחים חצי בצל פרוס לתחתית של סיר איטי. מתבלים את הצלי מכל הצדדים עם 1 כפית מלח כשר ו 1 כפית פלפל שחור, ומניחים את הצלי על גבי הבצל.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מניחים את הבצלים הנותרים ושום על גבי הצלי.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
בקערה גדולה, מערבבים את היין האדום, עגבניות חתוכות לקוביות, מרק בשר, רוטב ווסטרשייר, רוזמרין, אורגנו, בזיליקום, טימין, 1 כפית מלח כשר, ופלפל שחור כפית 1; יוצקים את תערובת היין על הצלי. מכסים את התנור האיטי, להגדיר את התנור נמוך, ומבשלים עד מכרז, 8 עד 10 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
אם תרצה, לעבות את הרוטב בסוף הבישול על ידי לטאטא רסק עגבניות עם מיצי פאן עד לשלב ביסודיות. הגדר את התנור על חום גבוה, ומבשלים 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'