קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

צלי בקר מטוגן ביין אדום

צלי בקר מטוגן ביין אדום
זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך עגבניות משומר, באמצעות כותש שום, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: צלי קדרה אדום צלוי, בקר מטוגן ביין אדום, ו בקר מטוגן ביין אדום.

הוראות

1
מלח את הצלי ולתת לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את הירקות: אם הצלי שלך הוא מאוד שומני, לקצץ חלק מהשומן. אבל חשוב לשמור קצת שומן, כמו זה ישמור על הצלי לח בזמן צלימה. בסופרמרקטים רבים צ ' אק רוסט כבר יהיה גזוז כראוי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
מלח את הצלי היטב ולהניח בצד בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את כל הירקות האחרים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1
יוצקים קצת מים לתוך תנור הולנדי או סיר כבד, lidded אחר. הגדר את הסיר מעל חום בינוני ולהוסיף pancetta חתוך לקוביות. ברגע שהמים מתחילים להתבשל, מנמיכים את החום לתווך נמוך ולאט לאט פריך את הפנצ 'טה; המים מאפשרים לחלק מהשומן שבחזיר להתפורר מבלי לחרוך את הפנצ' טה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
כאשר pancetta הוא פריך וחום, להסיר אותו עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
חום את הצלי מכל הצדדים: מחממים את התנור ל 149°. מלטפים את הצלי בשר יבש עם מגבת נייר, מגבירים את החום בינוני וחום כל הצדדים בסיר.
מרכיבים שתצטרך
צלי בקרצלי בקר
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מטגנים את הירקות הקצוצים: לאחר הבשר יש השחמה להסיר אותו לקערה ולהוסיף את הבצל, גזר וסלרי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מפזרים מלח על הירקות בזמן שהם מבשלים. להגדיל את החום בינוני גבוה ו sauté במשך 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב, מטוגנים לעוד 1-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
7
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
8
מוסיפים עגבניות, פנצ ' טה, עשבי תיבול, יין וצלי. מכסים ומבשלים: מגבירים את החום לגובה ומוסיפים את העגבניות, הפנצ ' טה, עשבי תיבול ויין אדום. נסטל את הצלי בקר לתוך הסיר, לכסות, במקום בתנור 149° ומבשלים במשך 3 שעות. בנקודת האמצע, השתמש במלקחיים כדי להפוך את צלי הבשר.
מרכיבים שתצטרך
צלי בקרצלי בקר
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מסננים ולהפחית את הרוטב: 
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
10
הסר את הסיר מהתנור ולהעביר בשר לקערה גדולה; אוהל עם נייר כדי לשמור על חום. אפשר לנוזל להתיישב בסיר לכמה דקות, אם אתה רוצה, לרפרף את חלק מהשומן עם כפית רדודה רחבה. אם יש לך בלנדר טבילה, להשתמש בו כדי למזג את התוכן של הסיר. אם אתה לא, להשתמש מקצף כדי לעזור לשבור את הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
מרתיחים את הרוטב עד שהוא מופחת על 3 1/2 כוסות. מסננים נוזל דרך מסננת בסדר רשת גדולה, לחיצה על מוצקים עם מרית כדי לחלץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר; אתה צריך כמה כוסות רוטב מתוח.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
12
הוסף כל מיצים שהצטברו מהקערה יש לך את הבשר ב. מרתיחים את הרוטב שוב עד שהוא מופחת 1 1/2 כוסות. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
13
חותכים את הבשר ומגישים עם הרוטב: 
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
14
חותכים את הבשר לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ושופכים את הרוטב עליהם.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
15
מגישים עם יין אדום נועז ולחם פריך או פירה.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה