קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

צלי בקר מטוגן ביין אדום

צלי בקר מטוגן ביין אדום
זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך עגבניות משומר, באמצעות כותש שום, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: צלי קדרה אדום צלוי, בקר מטוגן ביין אדום, ו בקר מטוגן ביין אדום.

הוראות

1
מלח את הצלי ולתת לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את הירקות: אם הצלי שלך הוא מאוד שומני, לקצץ חלק מהשומן. אבל חשוב לשמור קצת שומן, כמו זה ישמור על הצלי לח בזמן צלימה. בסופרמרקטים רבים צ ' אק רוסט כבר יהיה גזוז כראוי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מלח את הצלי היטב ולהניח בצד בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את כל הירקות האחרים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
יוצקים קצת מים לתוך תנור הולנדי או סיר כבד, lidded אחר. הגדר את הסיר מעל חום בינוני ולהוסיף pancetta חתוך לקוביות. ברגע שהמים מתחילים להתבשל, מנמיכים את החום לתווך נמוך ולאט לאט פריך את הפנצ 'טה; המים מאפשרים לחלק מהשומן שבחזיר להתפורר מבלי לחרוך את הפנצ' טה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
כאשר pancetta הוא פריך וחום, להסיר אותו עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
חום את הצלי מכל הצדדים: מחממים את התנור ל 149°. מלטפים את הצלי בשר יבש עם מגבת נייר, מגבירים את החום בינוני וחום כל הצדדים בסיר.
מרכיבים שתצטרך
צלי בקרצלי בקר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מטגנים את הירקות הקצוצים: לאחר הבשר יש השחמה להסיר אותו לקערה ולהוסיף את הבצל, גזר וסלרי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מפזרים מלח על הירקות בזמן שהם מבשלים. להגדיל את החום בינוני גבוה ו sauté במשך 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב, מטוגנים לעוד 1-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
7
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
8
מוסיפים עגבניות, פנצ ' טה, עשבי תיבול, יין וצלי. מכסים ומבשלים: מגבירים את החום לגובה ומוסיפים את העגבניות, הפנצ ' טה, עשבי תיבול ויין אדום. נסטל את הצלי בקר לתוך הסיר, לכסות, במקום בתנור 149° ומבשלים במשך 3 שעות. בנקודת האמצע, השתמש במלקחיים כדי להפוך את צלי הבשר.
מרכיבים שתצטרך
צלי בקרצלי בקר
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מסננים ולהפחית את הרוטב: 
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10
הסר את הסיר מהתנור ולהעביר בשר לקערה גדולה; אוהל עם נייר כדי לשמור על חום. אפשר לנוזל להתיישב בסיר לכמה דקות, אם אתה רוצה, לרפרף את חלק מהשומן עם כפית רדודה רחבה. אם יש לך בלנדר טבילה, להשתמש בו כדי למזג את התוכן של הסיר. אם אתה לא, להשתמש מקצף כדי לעזור לשבור את הירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מרתיחים את הרוטב עד שהוא מופחת על 3 1/2 כוסות. מסננים נוזל דרך מסננת בסדר רשת גדולה, לחיצה על מוצקים עם מרית כדי לחלץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר; אתה צריך כמה כוסות רוטב מתוח.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
12
הוסף כל מיצים שהצטברו מהקערה יש לך את הבשר ב. מרתיחים את הרוטב שוב עד שהוא מופחת 1 1/2 כוסות. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
חותכים את הבשר ומגישים עם הרוטב: 
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
14
חותכים את הבשר לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ושופכים את הרוטב עליהם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
15
מגישים עם יין אדום נועז ולחם פריך או פירה.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם