קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות56
מגזין

צלי בקר עם תפוחי אדמה וגרגרי פלפל ירוק

צלי בקר עם תפוחי אדמה וגרגרי פלפל ירוק
רוסטביף עם תפוחי אדמה ופלפל ירוק נטול גלוטן,, ללא חלב, ידידותי לפודמפה, ושלם 30 ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 134 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו ציר בקר, פלפל, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות. עם כפית ציון 72%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צלי בקר עם תפוחי אדמה וגרגרי פלפל ירוק, רגל טלה צלויה עם גרגירי פלפל סדוקים ועשבי תיבול, ו ג'מלי עם שרימפס וגרגרי פלפל ירוק.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים את הצלי על משטח שטוח ומתבלים את כל הצדדים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומניחים אותו על מדף צלייה. מסדרים את תפוחי האדמה בתחתית תבנית הצלייה ומתבלים אותם במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
3
שים את המדף במחבת ישירות מעל תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים את המחבת במרכז התנור וצולים, ללא הפרעה במשך 10 דקות. מנמיכים את הטמפרטורה ל -350 מעלות צלזיוס. ספרו כ -10 דקות לכל פאונד ואז התחילו לבדוק את הטמפרטורה הפנימית. מדחום לקריאה מיידית צריך לרשום כ -130 מעלות פרנהייט עבור בינוני-נדיר. זכור כי" לשאת " בישול (כאשר צלי יוצא מהתנור ונח) פירושו הטמפרטורה יגדל.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מעבירים את הצלי לפלטה ומגישים עם תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®