צלי בקר צלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם אבקת צ'ילי, שמן צמחי, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: בישול איטי צלי בלסמי, צלי בקר צלוי, ו קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן.
הוראות
1
צלי חום משני הצדדים בשמן חם בתנור הולנדי גדול.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים בצל ושום; מבשלים עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מערבבים מלח, פלפל, ורוטב עגבניות; יוצקים מעל צלי, ומבשלים על אש נמוכה, חשוף, 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
שלב הבא 6 מרכיבים; לשפוך על צלי. מבשלים על אש נמוכה, מכוסה, 1 שעה או עד מכרז.
5
רצועת 1 אינץ Pare סביב מרכז תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6
מוסיפים תפוחי אדמה וגזר במהלך 30 הדקות האחרונות של זמן הבישול.