צלי בקר קלאסי
צלי בקר קלאסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 348 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם תפוחי אדמה זהב יוקון, צ'אק צלי, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, צלי בקר קלאסי, ו צלי בקר קלאסי עם מלח פיסטוק.
הוראות
מחממים שמן זית בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מפזרים צלי צ ' אק עם מלח ופלפל.
מוסיפים צלי למחבת; מבשלים 5 דקות, הופכים לחומים מכל הצדדים.
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 8 דקות או עד מכרז.
מוסיפים את היין האדום, קורנית, שום קצוץ, מרק בשר ועלה דפנה למחבת; מביאים לרתיחה. מכסה מחבת ואופים ב 350 במשך 1 1/2 שעות או עד הצלי הוא כמעט רך.
מוסיפים גזר ותפוחי אדמה למחבת. מכסים ואופים עוד 1 שעה או עד ירקות רכים.
הסר את זרעי הקורנית ואת עלה דפנה מן המחבת; להשליך. לגרוס בשר עם 2 מזלגות.
מגישים צלי עם תערובת ירקות ונוזל בישול.
מקשטים עם עלי קורנית, אם תרצה.