צלי בשר חזיר עם מילוי תפוחים
צלי בשר חזיר עם מילוי תפוחים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 887 קלוריות, 96 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי ג'לי תפוחים, קינמון, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. נסו כתר צלוי של חזיר עם תפוח-מלית חמוציות, בשר חזיר צלוי עם תפוח-מלית חמוציות, ו בשר חזיר צלוי עם מילוי תפוח משמש (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים ריבועי לחם בשכבה 1 בתבנית אפייה רדודה ואופים באמצע התנור עד לייבוש קלוי קלוי, כ -15 דקות. השאירו את התנור דולק (לצלי) ולחם קר.
מבשלים בצל וסלרי בחמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, 4 עד 5 דקות. מערבבים תפוחים, סוכר, מלח, פלפל, מרווה, טימין, אגוז מוסקט, וקינמון. להפחית את החום נמוך, ואז לבשל, מכוסה, ערבוב, עד תפוחים הם במכרז, על 15 דקות. מערבבים ריבועי לחם, פטרוזיליה, עירית.
הגדר מתלה תנור בשליש התחתון של התנור.
מפזרים צלי מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל ומכניסים למחבת צלייה גדולה. מילוי תל בחלל. לעטוף טיפים של עצמות צלעות עם לסכל כדי למנוע שריפה, ולאחר מכן לעטוף בשר מתחת לעצמות עם רצועות בייקון חופפים, אבטחת אותם עם קיסמים מעץ.
בשר חזיר צלוי באמצע התנור, כיסוי מלית רופף עם נייר לאחר 30 דקות, עד מדחום מיד לקרוא רושם 68° כאשר מוכנס 2 אינץ ' לתוך מרכז הבשר( לא לגעת בעצמות), 2 1/4 כדי 2 3/4 שעות בסך הכל.
להעביר צלי ללוח גילוף ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 15 עד 20 דקות. (טמפרטורה של בשר יעלה 160 ° F; בשר יהיה מעט ורוד.)
שומן דל שומן מ טיפות מחבת. מחבת בפישוק על פני 2 מבערים ולהוסיף מים, ואז מחבת deglaze על ידי רותח על חום גבוה, ערבוב וגירוד חתיכות חומות.
יוצקים דרך מסננת בסדר לתוך סיר, להשליך מוצקים.
מוסיפים ג 'לי ומיצים שנצברו על לוח גילוף, ואז מבשלים רוטב, מטאטא מדי פעם ברפרוף כל שומן שעולה, עד ג' לי נמס, על 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
הסר את כל רדיד מן צלוי לגלף לתוך צלעות על ידי חיתוך בין הצלעות.