צלי בשר צבי
צלי בשר צבי נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אבקת בצל, שיני שום, מים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. נסו צלי בשר צבי, בשר צבי צלוי, ו צלי בשר צבי מפורק (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים 10 חריצים עמוקים בצלי; מניחים שן שום בכל חריץ.
שלב את הרוזמרין, 1 כפית אבקת בצל, אבקת שום וטימין; משפשפים על צלי שלם. כיסוי; במקרר למשך 2 שעות.
הוסף 1/2 פנימה. של מים למחבת צלייה.
מניחים את הצלי, הגזר והבצל בתבנית. מכסים ואופים בחום של 325 מעלות למשך 2-1 / 2 עד 3 שעות או שהבשר רך.
מוציאים בשר וירקות לפלטת הגשה; להתחמם.
מסננים טפטופים לכוס מדידה. בסיר גדול שלבו 3 כוסות טפטופים, מרק, רוטב השחמה ואבקת בצל שנותרה.
שלב עמילן תירס ומים קרים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לטפטופים. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.