קושימומחה
מוכן ב51 שעות
מנות2
ציון בריאות31
מגזין

צלי גהי עוף

צלי גהי עוף
צלי Ghee עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון דל פחמימות, יש 990 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 77g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. 90 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו זרע חילבה, חמאה מבהירה הודית, אבקת כורכום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 51 שעות. נסו ג'י רייס, דגים שלוקים בג'י, ו אורז הודי גהי (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור Marinating: בקערה גדולה, לערבב יוגורט, מיץ ליים, כורכום, 1 כף מלח כשר 1 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כורכוםכורכום
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים את העוף ואת המעיל ביסודיות. לאטום את הקערה עם סרט נצמד לקרר לפחות 2 שעות ועד לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
לקבלת משחת התבלינים: כאשר מוכן לבשל, חום 2 כפיות גי במחבת ברזל יצוק על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
גיגי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים שום, צמרמורות, זרעי כוסברה, חילבה וכמון, ומבשלים, ערבוב consistantly, עד ריחני, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
5
הסר תבלינים ולאפשר תערובת להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
6
העברה לבלנדר, מעבד מזון קטן, או מרגמה ועלי, וטוחנים למשחה עדינה.
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
חום שנותר ghee באותו מחבת ברזל יצוק על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
גיגי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
תנו למרינדה עודפת לטפטף מעוף, ואז להחליק בעדינות לתוך הגהי ומטגנים עד משחימה קלילה, על 5 דקות בכל צד. הפוך קרחת באמצע המחבת בין העוף ולהוסיף את משחת התבלינים. מערבבים באותו שטח עד ריחני, כ 5 דקות, לפני ציפוי העוף.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גיגי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מערבבים היטב.
10
הוסף 1 כוס מים. להפחית חום נמוך ולאפשר לבשל עד עוף מבושל באופן מלא ורוב המים התייבשו, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
11
מגישים חם עם אורז לבן או לחם.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבןאורז לבן
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים