צלי התחת המעושן של הליידי והבן של בוסטון
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן וללא חלב לקופסת המתכונים שלך, צלי התחת המעושן של בוסטון של הגברת והבן עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -55 גרם חלבון , 17 גרם שומן ובסך הכל 425 קלוריות . , מתכון זה מכסה 38% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 8. אם יש לכם רוטב ברביקיו, מלח מתובל, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך כ -3 שעות ו-20 דקות . 114 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 91% . הציון הזה מרהיב. מתכונים דומים: את צלי התחת המעושן של בוסטון של ליידי ובנו , צלי התחת המעושן של בוסטון של ליידי ובנו , ולחם בצל-גבינה של ליידי ובנו .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
מפזרים על צד אחד של הצלי 2 כפות מתבלין הבית, מקפידים לשפשף היטב. הפוך את הצלי ושפשף את 2 כפות הנותרות של תבלין הבית. חוזרים על התהליך עם המלח המתובל והעשן הנוזלי.
מניחים את הצלי בתבנית צלייה גדולה.
מוסיפים לצלי את הבצל, המים ועלי הדפנה.
מכניסים לתנור ומבשלים במשך 2 1/2 עד 3 שעות, או עד שהמדחום קורא 170 מעלות F.
תנו לבשר להתקרר כמה דקות ואז פורסים.
מגישים עם רוטב הברביקיו האהוב עליכם.
מערבבים את החומרים יחד ומאחסנים בכלי אטום עד 6 חודשים.