קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות95
מגזין

צלי חזיר לילה עם כרוב

צלי חזיר לילה עם כרוב
כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם עלי דפנה, שמן זית, דבשה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 97%. נסו צלי בשר חזיר מטוגן וכרוב אדום, חזיר צלוי עם תפוחים, כרוב ולפת, ו צלי חזיר עם צלי ערמונים וכרוב אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב 2 כפיות של זרעי קימל כתוש, שום, מלח ופלפל שחור טחון. לשפשף את החזיר עם תערובת לשפשף יבש, לכסות ולקרר במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
זרעי קימלזרעי קימל
שום גויה®שום גויה®
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הבצל, גזר, עלי דפנה, 1 כפית של זרעי קימל כתושים ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
זרעי קימלזרעי קימל
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
לטגן במשך 8 דקות, או עד ירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6
העבר את זה למחבת קלייה 10x15 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
7
באותו מחבת על חום גבוה, לשלב 1/2 כף שמן זית, חצי (1/4 קילו) של הכרוב, ו 1/2 כפית כתוש זרעי קימל.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
לטגן, ערבוב לעתים קרובות, עד זה מבשל למטה, על 5 עד 10 דקות.
9
להעביר את זה למחבת הקלייה ולחזור עם עוד 1/2 כף שמן, המחצית הנותרת (1 1/4 פאונד) של הכרוב, ואת זרעי קימל כתוש הנותרים. לאחר מבושל למטה, להעביר את זה למחבת הקלייה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
10
מחממים את שמן הזית הנותר באותו מחבת על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מניחים את ירך החזיר בשמן מחומם היטב חום מכל הצדדים. מניחים את הצלי על כל הירקות במחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ירך חזירירך חזיר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
12
מוסיפים את הבירה והדבשה למחבת ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל החתיכות השחומות בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
יוצקים את זה ואת המרק על צלי חזיר וירקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צלי חזירצלי חזיר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
14
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות. הפוך חזיר מעל ואופים עד הטמפרטורה הפנימית של החזיר מגיע 145 מעלות F (63 מעלות C). בשלב זה, להסיר את המחבת מהתנור ולתת חזיר לשבת על קרש חיתוך במשך 5 דקות. ואז לחתוך את החזיר לתוך חתיכות הגשה בגודל. השליכו את עלי המפרץ. להחזיר את החזיר פרוס למחבת נח על הירקות. למלא את הפירה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 10 עד 15 דקות, או עד תפוחי אדמה משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה