קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות42
מגזין

צלי חזיר מזוגג אגס

צלי חזיר מזוגג אגס
לך לחנות ותביא תפוח-מרינדה בורבון, שמן זית, שימורי אגסים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הג'לי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות Thumbprint ג'לי תירס כקינוח. מתכונים דומים: חזיר צלוי עם רוטב אגסים, חזיר צלוי עם סלסה אגס טרי, ו צלי חזיר ממולא אגס וחמוציות.

הוראות

1
יוצקים מרינדה תפוחים-בורבון לתוך 2 גל. שקית מקפיא פלסטיק zip-top; להוסיף בשר חזיר צלי. שקית חותם, ולהירגע לפחות 8 שעות או עד 24 שעות, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2
הסר צלי משקית; להשליך מרינדה. צלי יבש עם מגבות נייר; מפזרים באופן שווה עם מלח ופלפל מתובל. צלי חום מכל הצדדים בשמן חם במחבת צלייה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
הסר צלי מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מסדרים פירות וירקות פרוסים בשכבה אחת בתחתית המחבת; להחזיר צלי למחבת. מערבבים יחד שימורי אגס וג ' לי פלפל; צלי מברשת באופן שווה עם תערובת.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לי פלפלג ' לי פלפל
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך חלק עבה רשם 15
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מגישים עם מיצי פאן.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף