קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות42
מגזין

צלי חזיר מזוגג אגס

צלי חזיר מזוגג אגס
לך לחנות ותביא תפוח-מרינדה בורבון, שמן זית, שימורי אגסים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הג'לי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות Thumbprint ג'לי תירס כקינוח. מתכונים דומים: חזיר צלוי עם רוטב אגסים, חזיר צלוי עם סלסה אגס טרי, ו צלי חזיר ממולא אגס וחמוציות.

הוראות

1
יוצקים מרינדה תפוחים-בורבון לתוך 2 גל. שקית מקפיא פלסטיק zip-top; להוסיף בשר חזיר צלי. שקית חותם, ולהירגע לפחות 8 שעות או עד 24 שעות, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
2
הסר צלי משקית; להשליך מרינדה. צלי יבש עם מגבות נייר; מפזרים באופן שווה עם מלח ופלפל מתובל. צלי חום מכל הצדדים בשמן חם במחבת צלייה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
3
הסר צלי מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מסדרים פירות וירקות פרוסים בשכבה אחת בתחתית המחבת; להחזיר צלי למחבת. מערבבים יחד שימורי אגס וג ' לי פלפל; צלי מברשת באופן שווה עם תערובת.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לי פלפלג ' לי פלפל
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
משמרמשמר
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך חלק עבה רשם 15
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מגישים עם מיצי פאן.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'