קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות42
מגזין

צלי חזיר מזוגג אגס

צלי חזיר מזוגג אגס
לך לחנות ותביא תפוח-מרינדה בורבון, שמן זית, שימורי אגסים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הג'לי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות Thumbprint ג'לי תירס כקינוח. מתכונים דומים: חזיר צלוי עם רוטב אגסים, חזיר צלוי עם סלסה אגס טרי, ו צלי חזיר ממולא אגס וחמוציות.

הוראות

1
יוצקים מרינדה תפוחים-בורבון לתוך 2 גל. שקית מקפיא פלסטיק zip-top; להוסיף בשר חזיר צלי. שקית חותם, ולהירגע לפחות 8 שעות או עד 24 שעות, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2
הסר צלי משקית; להשליך מרינדה. צלי יבש עם מגבות נייר; מפזרים באופן שווה עם מלח ופלפל מתובל. צלי חום מכל הצדדים בשמן חם במחבת צלייה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
הסר צלי מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
מסדרים פירות וירקות פרוסים בשכבה אחת בתחתית המחבת; להחזיר צלי למחבת. מערבבים יחד שימורי אגס וג ' לי פלפל; צלי מברשת באופן שווה עם תערובת.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לי פלפלג ' לי פלפל
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך חלק עבה רשם 15
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מגישים עם מיצי פאן.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-