צלי חזיר מלוח
צלי סינטה חזיר מלוח עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלכם. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -48 גרם חלבון , 19 גרם שומן , וסך הכל 385 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-8 סועדים . אדם אחד ניסה את המתכון הזה ואהב אותו. מההכנה ועד להצלחת, המתכון אורך כשעה ו-25 דקות . הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה ללא גלוטן . אם יש לכם צלי סינטה חזיר, מים, בזיליקום וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון כפית של 63% , מנה זו טובה. מתכונים דומים: צלי סינטה חזיר עסיסי ורך , סינטה חזיר צלויה בתפוחים , וסינטה חזיר מזוגגת בסוכר חום ובלסמי .
הוראות
מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס. בקערה קטנה, מערבבים רוטב סויה, שום, עשבי תיבול וחרדל; משפשפים על הצלי.
מניחים על רשת בתבנית צלייה רדודה.
אופים, ללא מכסה, 70-90 דקות או עד שהבשר מגיע למידת העשייה הרצויה (למדיום-רייר, מדחום צריך להראות 145°; למדיום, 160°).
יש להניח לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.
בינתיים, בסיר גדול, מטגנים את הבצל בחמאה עד שיתרכך.
ערבבו את תערובת הרוטב והמרק עד לקבלת תערובת חלקה; ערבבו לתוך הסיר. הביאו לרתיחה. הנמיכו את האש; בשלו וערבבו עד להסמכה. הוסיפו את השמנת החמוצה והחזרת; חממו היטב (לא להרתיח).