צלי חזיר ממולא עם עשבי תיבול מתובל ארטישוק ופטריות מלית
צלי חזיר ממולא עם עשבי תיבול מתובל ומילוי פטריות דורש כ 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 1021 קלוריות, 93 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. . זה מושלם עבור חג ההודיה. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, בצל ירוק, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צלי חזיר ממולא עם עשבי תיבול מתובל ארטישוק ופטריות מלית, פטריות מתובלות וצלי חזיר עשבי תיבול, ו צלי חזיר ממולא פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים בצל ירוק ושום ומבשלים עד למכרז.
מוסיפים ארטישוק, פטריות, פטרוזיליה, חמאה ופלפל שחור. מבשלים ומערבבים עד שהחמאה נמסה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מפזרים חזיר עם פלפל שחור. כפית 3 כוסות מלית תערובת במורד מרכז החזיר. מקפלים את הצדדים על המילוי כדי ליצור גליל. לקשור את רוחב חזיר במרווחים 2 אינץ ' עם חוט מטבח. (המילוי הנותר יכול להיות אפוי בתבשיל מכוסה במהלך 15 הדקות האחרונות של צלייה.)
מפזרים פלפל שחור נוסף ואבקת שום על בשר חזיר.
מניחים חזיר במחבת צלייה ואופים במשך 45 דקות או עד מבושל דרך אבל מעט ורוד*.
בואו בשר חזיר לעמוד 10 דקות.