צלי חזיר מתובל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלי חזיר מתובל. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 42 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 295 קלוריות. גשו לסופר וקנו כמון טחון, פילה חזיר, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו צלי חזיר עם תפוחים מתובלים, חזיר צלוי איטי מתובל, ו צלי חזיר תפוחים מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את החרדל, אבקת צ ' ילי, כמון, allspice, אורגנו, סוכר חום ושום.
מניחים את החזיר במחבת צלייה 9 על 13 אינץ'.
מורחים את תערובת החרדל על החלק העליון ואת הצדדים של החזיר כדי ליצור קרום.
מוסיפים את הבצלים, הגזרים ומניות העוף למחבת. צולים במשך 1 שעה ו 15 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם חזיר 160 מעלות F. לאפשר חזיר לנוח במשך 10 דקות לפני ההגשה.
הסר את הירקות ולסדר על מגש הגשה. מתבלים את מיצי המחבת במלח ופלפל ויוצקים לקנקן קטן.
כדי לשרת, לחתוך את החזיר לפרוסות 1/4 אינץ'. מסדרים את פרוסות החזיר על המגש עם הירקות הקלויים ומגישים עם מיצי המחבת.
הערה של קוק: מתכון זה יעבוד גם באמצעות צלי בקר 2 1/2 קילו. אפשר תוספת של 10 עד 15 דקות של זמן בישול.