צלי חזיר עטוף בבייקון
צלי חזיר עטוף בבייקון עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 424 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1416 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך יין, רוזמרין, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו חזיר צלוי עטוף בבייקון, חזיר עטוף בבייקון צלוי, ו בייקון עטוף בלקברי חזיר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1 תנור מחממים ל 375°f. בשר חזיר צלי יבש עם מגבות נייר. בשר חזיר צלוי העונה עם מלח ופלפל.
מחממים שמן במחבת ברזל יצוק גדולה על חום בינוני. לצרוב חזיר מכל הצדדים עד השחמה, על 10 דקות בסך הכל.
הסר מהחום.2 לשפשף חזיר עם רוזמרין קצוץ; לעטוף עם בייקון, חופפים רצועות מעט. לקשור חזיר צלוי wih חוט המטבח. 3 צולים בתנור, צולים מדי פעם עם מיצי בישול, עד שהטמפרטורה הפנימית היא 145 ° F על מדחום בשר, 35 o 40 דקות.
להעביר חזיר למנה.4 להכין רוטב פאן.
מניחים את המחבת צלייה על הכיריים מעל חום נמוך.
מוסיפים את היין ואת deglaze המחבת, ערבוב עם כף עץ כדי לגרד את כל חתיכות משחימים מתחתית המחבת.
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר קטן. דלג על השומן. לחמם לטמפרטורה המגישה במידת הצורך.