צלי חזיר עם צלי ערמונים וכרוב אדום
צלי חזיר עם צלי ערמונים וכרוב אדום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 379 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם סיידר תפוחים, חרדל, ערמון וכרוב sauté, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 28 דקות. נסו כרוב סבוי, אגוז מוסקט וערמונים, צלי חזיר בריח, ו כרוב חזיר לטגן (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מניחים חזיר בשקית מקפיא גדולה zip-top; להוסיף תערובת סיידר. שקית חותם, ולהירגע 24 שעות.
הסר בשר חזיר ממי מלח, ו להתייבש עם מגבות נייר; להשליך מלח.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; להוסיף חזיר. מבשלים 6 דקות או עד השחמה מכל הצדדים, הפיכת בשר מדי פעם.
מניחים חזיר על מתלה במחבת קלייה רדודה משומנת קלות.
אופים ב 300 במשך 1 שעה ו 15 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה רושם 15
הסר מהתנור; לכסות ולתת לנוח 10 דקות או עד מדחום מגיע 160 לפני חיתוך.
מגישים עם ערמונים וכרוב אדום מוקפץ.