צלי חזיר עם רוטב דובדבנים מתובל
חזיר צלוי עם רוטב דובדבנים מתובל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-10 ומחירו 2 מנות.02 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 31 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 315 קלוריות. גשו לסופר וקנו צלי ירך חזיר, קורנפלור, מרווה שפשף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 35 דקות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה די טוב. נסו פילה חזיר מתובל ברוטב מחבת דובדבן-טימין, צלי חזיר מתובל, ו צלי חזיר עם תפוחים מתובלים (מתכונים דומים).
הוראות
משפשפים צלי במלח, פלפל ומרווה; מניחים בתבנית אפייה רדודה לא משומנת.
אופים, חשופים, ב 325 ל 1-1 / 2 עד 2 שעות או עד מדחום בשר קורא 160 ל -170 ל. בינתיים, לנקז דובדבנים, שמירת נוזלים. הניחו דובדבנים בצד.
מוסיפים מים לנוזל הדובדבן למדידת 3/4 כוס.
יוצקים 1/2 כוס לסיר; מוסיפים סוכר, חומץ, ציפורן וקינמון. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 10 דקות.
מוציאים וזורקים את התבלינים. בקערה קטנה שלבו עמילן תירס ונוזל הדובדבן שנותר עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים לסיר. מביאים לרתיחה; מבשלים 2 דקות תוך ערבוב מתמיד. מערבבים פנימה מיץ לימון, חמאה, דובדבנים וצבעי מאכל אם רוצים; מחממים דרך.
נותנים לצלייה לעמוד 10 דקות; פורסים ומגישים עם רוטב הדובדבנים.