צלי חזיר תפוז מתובל עם בישולים איטיים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לבישול איטי צלי חזיר מתובל. מנה אחת מכילה 179 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . אם יש לך דבש, מים, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו חמוציות לבישול איטי-צלי חזיר כתום, צלי סיר בישול איטי מתובל עם עגבניות, ו חזיר צלוי איטי מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים חזיר עם מלח ופלפל. תרסיס מחבת 10 אינץ ' עם ספריי בישול. מבשלים חזיר במחבת מעל חום בינוני גבוה עד חום מכל הצדדים. גרגר פיל מתפוז; לסחוט מיץ מתפוז. מילואים קליפת תפוז ומיץ.
מניחים חזיר ב 3 1/2 - ל 4-ליטר סיר איטי.
מניחים גזר ומשמש על חזיר.
מערבבים מרק, קינמון, אגוז מוסקט ומיץ תפוזים שמורים; יוצקים מעל חזיר.
מכסים ומבשלים על חום נמוך הגדרת 9 עד 11 שעות או עד חזיר רך.
הסר חזיר, גזר ומשמשים מן התנור; לכסות כדי לשמור על חם. שומן רזה מפני השטח של מיצים בבישול; יוצקים מיצים לתוך סיר 1 ליטר.
מערבבים קורנפלור ומים עד חלקה; מערבבים בדבש. מערבבים תערובת דבש לתוך מיצים בסיר. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך כ 15 דקות, ערבוב כל הזמן, עד התערובת היא חלקה תוססת.
מגישים חזיר עם גזר, משמשים ורוטב.