גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, שיני שום, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו צלי כבש עם תפוזים וזיתים, כבש קפיץ צלוי עם רוזה יין ותפוזים, ו כבש צלוי עם זיתים, לימון ואורגנו טרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחזיק סכין במקביל משטח עבודה, לחתוך כבש לאורכו, בעקבות התפר שבו העצם הוסרה לעצור על 1/2 " לפני שאתה מקבל את כל הדרך דרך. טלה פתוח כמו ספר ועונה בכל רחבי עם מלח ופלפל. סגור, לעטוף בחוזקה בפלסטיק, ולהירגע לפחות 8 שעות.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 149°. בזהירות להעביר כבש לסיר גדול כבד avenproof ולהוסיף מלאי, יין, ו purée עגבניות. כיסוי וטלה צמה, צליעה עם נוזל צמה כל 30 דקות, עד חום זהוב מזלג מכרז, 2 1/2-3 שעות. מתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב