צלי כבש של אמא
הצלי כבש של אמא יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 59 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 446 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, שום, יין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, וזה די טוב. מתכונים דומים: נזיד כבש של אמא שלי, עוף צלוי של אמא, ו כבש צלוי עם רוטב כבש וקרום רוטב ענבים טרי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים יין לבן, שום, פטרוזיליה ומלח בקערה. מסדרים את רגל הכבש במחבת צלייה גדולה; יוצקים תערובת יין לבן באופן שווה על כבש.
צלי בתנור שחומם מראש לרמה הרצויה של doneness, או טמפרטורה פנימית של 145 מעלות F (65 מעלות C) עבור בינוני, כ 90 דקות, מרפרף את הטלה על באמצע.
הסר מהתנור, לכסות עם גיליון כפול של רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח באזור חם 10 עד 15 דקות לפני חיתוך.